onsdag 23. september 2009


En liten kikk i stua..-mangler denne fargeklatten da..hmm..lilla? er vel ingen tvil om at dette er black & white på fargeskalaen,-litt uvant m svart skinnsofa men er mer tilfreds m denne sammenlignet m Ektorpene. Godt at vi her i blogglandia har litt forskjellig smak + at d er morsomt at vi fornye oss litt :) Har også flyttet i et nyere hus og dermed var anledningen til å forandre litt på stilen.

6 kommentarer:

  1. Utrulig kul stue!du må legge inn meir bilder!kjekt å finne noen med meir lignande stil som eg har!:o)ikkje så mange av dei her i bloggverdenen.hehe;o)
    kjersti

    SvarSlett
  2. Heisann! Fik tipset bloggen din av en ennen blogger! Ser du akkurat har pusset opp en rokokkostol:O) Har gjort det samme selv!

    Må bare si at jeg misunner VIRKELIG den store flotte vinduskarmen du har i stua. Den er vel gull verdt!?

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  3. Åh, jeg er også glad i sort og hvitt..

    SvarSlett
  4. Ohh så det var du som påropte deg den moten altså for mange år siden :) Jeg sier ikke at jeg gjør det. les det jeg skriver. Jeg sier at jeg har brukt mye tid og energi på å hjelpe andre å skaffe ting de har spurt meg...på de aktuele innleggene jeg viste møbelet mitt kommentarer de evrig og fisket ettet type maling, tapet ol. Og selfølgelig svarte jeg dem. men når folk så og si kopierer tingene mine å tar hele æren. sier ikke at de skal gi meg cred...behøver ikke å nevne meg med navn...bare feks si at de fikk ideen en plass i blogglandia.
    Og jeg har egentelig ikke likt svart og hvitt,,...det blir for kaldt og kjedelig for meg...for mange kontraster...ja kjøkkenet mitt er det. men det er enste rommet. Jeg liker mange rare og morsomme stiler. Så du, jeg skal iaalfll ikke pårobe meg black 6 White stilen...den for du ha selv :)
    men takk for kommentar og ha en riktig så fin uke. her plaskregner det !!
    MVH irina

    SvarSlett
  5. Stilig stue - og lekkert salong-bord:-)
    - ønsker meg et sånt selv , el. kanskje jeg skulle snekre et?;-D
    Fant bloggen din via Irina - og velkommen til Blogglandia:-)
    Ha en fin kveld,
    klem Hege.

    SvarSlett
  6. Heisann :)) så fin og "ren" stue :)) jeg elsker svart og hvitt jeg også :)) Klart jeg sender, men vet ikke hvor mye det koster å sende møbler :( Hvor bor du ?. Stoooor klem :))

    SvarSlett